Hemomax упатства за употреба

Упатства за употреба Hemomax

Со избирање на Hemomax за лекување на хемороиди, секој има можност засекогаш да ја реши болеста. Производот има повеќенаменски ефект, третира болести, ги зајакнува wallsидовите на крвните садови, има корисен ефект врз нозете. По третманот со лекови, болното формирање во ректумот ќе исчезне, а столот ќе стане редовно. За да се постигнат сите овие позитивни ефекти, чајот мора да се консумира според упатството.

Чајот Hemomax е важно да се преземе како насока: една лажичка чај додадете на 200 ml топла вода, покријте и оставете да застане 5-10 минути. Земете 3-4 пати на ден во зависност од текот на болеста. Најкраткиот временски интервал помеѓу индивидуалните курсеви е 1 месец, се препорачува курсот да се повтори 3 пати.

Ова е лек за општа намена што се препорачува за редовна употреба. Не ја намалувајте дозата или прескокнувачките денови. Во случај на недоволен ефект, неопходно е да се прошири примената на лекот. За да се одржи нормалното функционирање на карличните власти и ректумот, потребно е периодично да се повтори текот на третманот.

Ако се направи дијагноза на хронични хемороиди, времетраењето на третманот зависи од состојбата на пациентот. Ако проблемот со абнормален притисок, Hemomax треба редовно да се зема, како општ тоник.

Инструкциите за употреба на Hemomax го потсетуваат индивидуалниот ефект на лекот. Ова значи дека закрепнувањето може да се одвива во различни периоди за секој пациент.

Купи Hemomax за 2400 MKD

Stara cena 4800 MKD
2400 MKD
Сподели со пријатели
Hemomax