Hemomax состав

Hemomax – Состав на хемороиди

Hemomax - Состав на хемороиди

Hemomax содржи природни состојки кои нежно ја ублажуваат непријатноста и другите симптоми. Има терапевтски ефект директно на причината за болеста.

  • Плокавица, равнец, корен од сладунец, овчарска чанта и капина;
  • Артишок плус Гинко билоба – го подобрува протокот на крв во дебелото црево и ректумот, ја елиминира емболијата на крвта и причината за згрутчување на крвта. Елиминира чувство на печење, чешање, непријатност, сензација на туѓо тело во анусот, ја ублажува болката.
  • Св. Костени од кантарион – ги зајакнува ѕидовите на крвните садови, го намалува воспалението, отокот, го запира крварењето. Ја уништува патогената микрофлора, намалувајќи го ризикот од анална инфекција.
  • Мелиса плус амарант – имаат антибактериски, антисептички и аналгетски својства. Имаат силно антиинфламаторно дејство кое го спречува влошувањето на болеста.
  • Brin, Centela, Čaga – Состојки од составот на Hemomax кои спречуваат повторување на болеста и развој на компликации. Имаат антиканцерогена функција, заштита од продлабочување на аналните пукнатини и ги лекуваат оштетените ткива.

Hemomax нема несакани ефекти, не е алерген и се препорачува за пациенти од сите возрасти.

За повеќе информации, контактирајте го менаџерот или прочитајте ја документацијата на производителот.

Купи Hemomax за 2400 MKD

Stara cena 4800 MKD
2400 MKD
Сподели со пријатели
Hemomax